Club Bàsquet Roses

De Rosespedia

Dreceres ràpides: navegació, cerca
Primer escut de l'entitat de 1987

El Club de Bàsquet de Roses és un club esportiu de la vila de Roses fundat l'any 1987 format per equips masculins i femenins, refererent basquetbolístic de l'Alt Empordà.

Història[modifica]

L'entitat va ser fundada el mes de setembre de l’any 1987 per un grup de rosincs amants del bàsquet i l'esport, alguns d'ells provinents de la secció de bàsquet de la Penya Blaugrana de Roses.

L'any 2013 l'Ajuntament de Roses va condecorar al club amb la Dracma de plata pels vint-i-cinc anys de servei i foment de l'esport a la població. El 29 de juny del mateix any la Federació Catalana de Bàsquet va atorgar la medalla d'argent del bàsquet català a Joan Fajardo Forcadas, expresident i aleshores vicepresident, per la seva tasca pel foment d'aquest esport.

Logo Club Bàsquet Roses

L'entitat compta amb l'equip Club Veterans Bàsquet Roses, format per exjugadors rosincs.

Torneigs organitzats[modifica]

A banda de les compticions oficials, l'entitat ha organitzat competicions amistosos pròpies. El 2003 el club va començar a organitzar el Torneig 3x3 Vila de Roses. Un any després, el 2004, va iniciar el torneig internacional Interbàsquet de Roses, que ha comptat tradicionalment amb la participació d'equips catalans, espanyola i europeus.


Presidents[modifica]


Jugadors i jugadores destacats[modifica]


Patrocinadors[modifica]

Temporada 2011-2012[modifica]

  • Ferdy-Gus
  • Cufred
  • Roses Futur
  • Jomar Piscines


Ubicació[modifica]