Bacalla a la crema d'allsDe RosespediaRevisió de 16:14, 29 abr 2010; 79.157.56.71 (Discussió) ingradiens:
salsa.
feu coura el cap d'alls al forn a 250 c duran 30m aproximadament un cop ben tou , treieu amb una cullereta la pulpa de cada gra d'all feu una salsa maionesa amb els rovells d'ou elsuc de llimona,l'oli i una mica de sal i p ebre un cop estigui lligada, afegim-hi l'all, ibarregem-ho bembe batem despres la clara d'ou i agreguem-la a la salsa remenat amb suavitat. renteu i bulliu els espinacs amb una mica d'aigua isal i un cop cuits ,escorreulos piqueu-los ifregiu-los amb mantega fregiu el bacalla en una paella previament enferinat col-loqueu en una platera per anar al forn els espinacs i a sobre, els tall de bacalla cobrim-ho tot amb la crema d'all i fiqueu-ho al forn calent es gratina |