Bacalla a la crema d'alls: Diferència entre les revisions

De Rosespedia

Dreceres ràpides: navegació, cerca
Línia 1: Línia 1:
 +
[[categoria:cuina]]
 +
[[categoria:gust]] 
 +
 
ingradiens:
 
ingradiens:
 
* 4 o 8 talls de bacalla previament deixat en remull  
 
* 4 o 8 talls de bacalla previament deixat en remull  

Revisió de 16:25, 29 abr 2010


ingradiens:

  • 4 o 8 talls de bacalla previament deixat en remull
  • 1kg. d'espinacs
  • 30 g de mantega.

salsa.

  • 1cap d'alls
  • 2rovells d´ou
  • i clara d'ou
  • el suc de mitja llimona
  • sal, pebre,150 cc.d'oli

feu coura el cap d'alls al forn a 250 c duran 30m aproximadament un cop ben tou , treieu amb una cullereta la pulpa de cada gra d'all feu una salsa maionesa amb els rovells d'ou elsuc de llimona,l'oli i una mica de sal i p ebre un cop estigui lligada, afegim-hi l'all, ibarregem-ho bembe batem despres la clara d'ou i agreguem-la a la salsa remenat amb suavitat. renteu i bulliu els espinacs amb una mica d'aigua isal i un cop cuits ,escorreulos piqueu-los ifregiu-los amb mantega fregiu el bacalla en una paella previament enferinat col-loqueu en una platera per anar al forn els espinacs i a sobre, els tall de bacalla cobrim-ho tot amb la crema d'all i fiqueu-ho al forn calent es gratina