|
|
Línia 1: |
Línia 1: |
| + | [[categoria:cuina]] |
| + | [[categoria:gust]] |
| + | |
| ingradiens: | | ingradiens: |
| * 4 o 8 talls de bacalla previament deixat en remull | | * 4 o 8 talls de bacalla previament deixat en remull |
Revisió de 16:25, 29 abr 2010
ingradiens:
- 4 o 8 talls de bacalla previament deixat en remull
- 1kg. d'espinacs
- 30 g de mantega.
salsa.
- 1cap d'alls
- 2rovells d´ou
- i clara d'ou
- el suc de mitja llimona
feu coura el cap d'alls al forn a 250 c duran 30m aproximadament
un cop ben tou , treieu amb una cullereta la pulpa de cada gra d'all
feu una salsa maionesa amb els rovells d'ou elsuc de llimona,l'oli i una mica de sal i p ebre
un cop estigui lligada, afegim-hi l'all, ibarregem-ho bembe batem despres la clara d'ou i
agreguem-la a la salsa remenat amb suavitat.
renteu i bulliu els espinacs amb una mica d'aigua isal i un cop cuits ,escorreulos piqueu-los
ifregiu-los amb mantega
fregiu el bacalla en una paella previament enferinat col-loqueu en una platera per anar
al forn els espinacs i a sobre, els tall de bacalla
cobrim-ho tot amb la crema d'all i fiqueu-ho al forn calent es gratina