Bacalla a la crema d'alls: Diferència entre les revisionsDe Rosespedia
Revisió de 11:49, 31 des 2010
Per fer la salsa:
feu coure el cap d'alls al forn a 250 graus durant 30m aproximadament. un cop ben tou , traieu amb una cullereta la polpa de cada gra d'all. feu una salsa maionesa amb els rovells d'ou, el suc de llimona, l'oli i una mica de sal i pebre. Un cop estigui lligada, hi afegim l'all i ho barregem ben bé. Després batrem la clara d'ou i l'agreguem a la salsa, remenant amb suavitat. Renteu i bulliu els espinacs amb una mica d'aigua i sal i un cop cuits ,escorreu-los piqueu-los i fregiu-los amb mantega. Fregiu el bacallà en una paella prèviament enfarinat col·loqueu-ho en una plàtera per anar al forn, sobre dels espinacs. Per finalitzar el plat cobriu-ho tot amb la crema d'all i fiqueu-ho al forn calent per gratinar-ho. |