Bacalla a la crema d'alls: Diferència entre les revisions

De Rosespedia

Dreceres ràpides: navegació, cerca
(Es crea la pàgina amb «ingradiens: * 4 o 8 talls de bacalla previament deixat en remull * 1kg. d'espinacs, 30 g,de mantega. salsa. 1cap d'alls 2rovells, d´ou,».)
 
 
(3 revisions intermèdies per 2 usuaris que no es mostren)
Línia 1: Línia 1:
ingradiens:
+
[[categoria: Cuina]]
* 4 o 8 talls de bacalla previament deixat en remull
+
[[categoria: Gust]] 
* 1kg. d'espinacs, 30 g,de mantega.
+
  
salsa. 1cap d'alls 2rovells, d´ou,
+
'''Ingredients:'''
 +
 
 +
* 4 o 8 talls de bacallà prèviament deixat en remull
 +
* 1kg. d'espinacs
 +
* 30 g de mantega.
 +
 
 +
Per fer la salsa:
 +
 +
*1cap d'alls  
 +
*2rovells d´ou
 +
*i clara d'ou
 +
*el suc de mitja llimona
 +
*sal, pebre,150 cc. d'oli 
 +
 
 +
feu coure el cap d'alls al forn a 250 graus durant 30m aproximadament.
 +
 
 +
un cop ben tou , traieu amb una cullereta la polpa de cada gra d'all.
 +
 
 +
feu una salsa maionesa amb els rovells d'ou, el suc de llimona, l'oli i una mica de sal i pebre. Un cop estigui lligada, hi afegim l'all i ho barregem ben bé. Després batrem la clara d'ou i l'agreguem a la salsa, remenant amb suavitat.
 +
 
 +
Renteu i bulliu els espinacs amb una mica d'aigua i sal i un cop cuits ,escorreu-los piqueu-los i fregiu-los amb mantega.
 +
 
 +
Fregiu el bacallà en una paella prèviament enfarinat col·loqueu-ho en una plàtera per anar al forn, sobre dels espinacs.
 +
 
 +
Per finalitzar el plat cobriu-ho tot amb la crema d'all i fiqueu-ho al forn calent per gratinar-ho.

Revisió de 11:49, 31 des 2010


Ingredients:

  • 4 o 8 talls de bacallà prèviament deixat en remull
  • 1kg. d'espinacs
  • 30 g de mantega.

Per fer la salsa:

  • 1cap d'alls
  • 2rovells d´ou
  • i clara d'ou
  • el suc de mitja llimona
  • sal, pebre,150 cc. d'oli

feu coure el cap d'alls al forn a 250 graus durant 30m aproximadament.

un cop ben tou , traieu amb una cullereta la polpa de cada gra d'all.

feu una salsa maionesa amb els rovells d'ou, el suc de llimona, l'oli i una mica de sal i pebre. Un cop estigui lligada, hi afegim l'all i ho barregem ben bé. Després batrem la clara d'ou i l'agreguem a la salsa, remenant amb suavitat.

Renteu i bulliu els espinacs amb una mica d'aigua i sal i un cop cuits ,escorreu-los piqueu-los i fregiu-los amb mantega.

Fregiu el bacallà en una paella prèviament enfarinat col·loqueu-ho en una plàtera per anar al forn, sobre dels espinacs.

Per finalitzar el plat cobriu-ho tot amb la crema d'all i fiqueu-ho al forn calent per gratinar-ho.