|
|
(2 revisions intermèdies per 2 usuaris que no es mostren) |
Línia 1: |
Línia 1: |
− | ingradiens:
| + | [[categoria: Cuina]] |
− | * 4 o 8 talls de bacalla previament deixat en remull | + | [[categoria: Gust]] |
| + | |
| + | '''Ingredients:''' |
| + | |
| + | * 4 o 8 talls de bacallà prèviament deixat en remull |
| * 1kg. d'espinacs | | * 1kg. d'espinacs |
| * 30 g de mantega. | | * 30 g de mantega. |
| | | |
− | salsa. | + | Per fer la salsa: |
| + | |
| *1cap d'alls | | *1cap d'alls |
| *2rovells d´ou | | *2rovells d´ou |
| *i clara d'ou | | *i clara d'ou |
| *el suc de mitja llimona | | *el suc de mitja llimona |
| + | *sal, pebre,150 cc. d'oli |
| + | |
| + | feu coure el cap d'alls al forn a 250 graus durant 30m aproximadament. |
| + | |
| + | un cop ben tou , traieu amb una cullereta la polpa de cada gra d'all. |
| + | |
| + | feu una salsa maionesa amb els rovells d'ou, el suc de llimona, l'oli i una mica de sal i pebre. Un cop estigui lligada, hi afegim l'all i ho barregem ben bé. Després batrem la clara d'ou i l'agreguem a la salsa, remenant amb suavitat. |
| + | |
| + | Renteu i bulliu els espinacs amb una mica d'aigua i sal i un cop cuits ,escorreu-los piqueu-los i fregiu-los amb mantega. |
| | | |
− | *sal, pebre,150 cc.d'oli
| + | Fregiu el bacallà en una paella prèviament enfarinat col·loqueu-ho en una plàtera per anar al forn, sobre dels espinacs. |
| | | |
− | feu coura el cap d'alls al forn a 250 c duran 30m aproximadament
| + | Per finalitzar el plat cobriu-ho tot amb la crema d'all i fiqueu-ho al forn calent per gratinar-ho. |
− | un cop ben tou , treieu amb una cullereta la pulpa de cada gra d'all
| + | |
− | feu una salsa maionesa amb els rovells d'ou elsuc de llimona,l'oli i una mica de sal i p ebre
| + | |
− | un cop estigui lligada, afegim-hi l'all, ibarregem-ho bembe batem despres la clara d'ou i
| + | |
− | agreguem-la a la salsa remenat amb suavitat.
| + | |
− | renteu i bulliu els espinacs amb una mica d'aigua isal i un cop cuits ,escorreulos piqueu-los
| + | |
− | ifregiu-los amb mantega
| + | |
− | fregiu el bacalla en una paella previament enferinat col-loqueu en una platera per anar
| + | |
− | al forn els espinacs i a sobre, els tall de bacalla
| + | |
− | cobrim-ho tot amb la crema d'all i fiqueu-ho al forn calent es gratina
| + | |
Revisió de 11:49, 31 des 2010
Ingredients:
- 4 o 8 talls de bacallà prèviament deixat en remull
- 1kg. d'espinacs
- 30 g de mantega.
Per fer la salsa:
- 1cap d'alls
- 2rovells d´ou
- i clara d'ou
- el suc de mitja llimona
- sal, pebre,150 cc. d'oli
feu coure el cap d'alls al forn a 250 graus durant 30m aproximadament.
un cop ben tou , traieu amb una cullereta la polpa de cada gra d'all.
feu una salsa maionesa amb els rovells d'ou, el suc de llimona, l'oli i una mica de sal i pebre. Un cop estigui lligada, hi afegim l'all i ho barregem ben bé. Després batrem la clara d'ou i l'agreguem a la salsa, remenant amb suavitat.
Renteu i bulliu els espinacs amb una mica d'aigua i sal i un cop cuits ,escorreu-los piqueu-los i fregiu-los amb mantega.
Fregiu el bacallà en una paella prèviament enfarinat col·loqueu-ho en una plàtera per anar al forn, sobre dels espinacs.
Per finalitzar el plat cobriu-ho tot amb la crema d'all i fiqueu-ho al forn calent per gratinar-ho.