Gastronomia dominicana: Diferència entre les revisions

De Rosespedia

Dreceres ràpides: navegació, cerca
(Es crea la pàgina amb « == gastronomia Dominicana == el menjar dominicana té molta varietat.Esta influencia entre el menjar Africa,Espanyol .Esta molt representada pel el menjar crioll Un …».)
 
Línia 1: Línia 1:
 +
[[Fitxer:== gastronomia Dominicana ==]]
  
== gastronomia Dominicana ==
 
  
 
el menjar dominicana té molta varietat.Esta influencia entre el menjar Africa,Espanyol .Esta molt representada pel el  menjar crioll  
 
el menjar dominicana té molta varietat.Esta influencia entre el menjar Africa,Espanyol .Esta molt representada pel el  menjar crioll  
Línia 7: Línia 7:
 
El "sancocho" Aquest deliciós guisat es prepara per a les grans ocasions. El sancocho tradicional normalment es fa amb carn de res. A primera vista sembla un "cuit espanyol" però els seus ingredients - iuca, patata, ñame, yautía, plàtan, coriandre, etc - ho fan molt exquisit i especial.
 
El "sancocho" Aquest deliciós guisat es prepara per a les grans ocasions. El sancocho tradicional normalment es fa amb carn de res. A primera vista sembla un "cuit espanyol" però els seus ingredients - iuca, patata, ñame, yautía, plàtan, coriandre, etc - ho fan molt exquisit i especial.
  
== plats tipics dominica ==
+
 
 +
== == plats tipics dominica == ==
 +
 
 
   
 
   
  

Revisió de 17:11, 12 des 2011

Fitxer:== gastronomia Dominicana ==


el menjar dominicana té molta varietat.Esta influencia entre el menjar Africa,Espanyol .Esta molt representada pel el menjar crioll

Un plat típic que gaudeix de gran popularitat i acceptació és el "sancocho". El "sancocho" Aquest deliciós guisat es prepara per a les grans ocasions. El sancocho tradicional normalment es fa amb carn de res. A primera vista sembla un "cuit espanyol" però els seus ingredients - iuca, patata, ñame, yautía, plàtan, coriandre, etc - ho fan molt exquisit i especial.


== plats tipics dominica ==

- La Bandera: Aquest plat no falta a cap taula dominicana. La bandera dominicana simplement es compon d'arròs blanc, fesols (de color vermellós) i carn, tot barrejat en un mateix plat. Segur que repeteixes!

- El Moro: És una barreja de de fesols, arròs i carn guisada. També el Moro en molts casos i llocs de la República Dominicana s'acompanya amb bacallà.

- El Moro de guandules amb Coco: Aquest moro porta l'inconfusible sabor de la llet de coco i guandules: llegums similars al pèsol.

- El Locri: És un clàssic de la cuina criolla dominicana. És el més semblant a la paella espanyola. Aquest deliciós arròs es pot combinar amb gambetes, gambes, arengada, sardines i bacallà.

- El Asopao: El Asopao és una exquisida sopa d'arròs, pollastre, tomàquet i amb un toc de coriandre. Hi ha moltes varietats i fins i tot alguns asopaos "DeLuxe" com el asopao de marisc. És un dels millors reconstituents després d'una llarga nit de festa i ball ... la república dominicana gaudeix de gran una gran gastronomia i per la seva alta varietat en fruites i hortalisses . com per exemple: "chinola",pepino,auyama etc...