Suquet de peix

De Rosespedia

Revisió de 14:05, 11 nov 2011; Urraka1 (Discussió | contribucions)

(dif) ←Versió més antiga | Versió actual (dif) | Versió més nova→ (dif)
Dreceres ràpides: navegació, cerca

SUQUET DE PEIX: L'EXCEL·LÈNCIA DE ROSES

Els pescadors de la Vila de Roses van crear una recepta basada en productes frescos, el Suquet, un plat senzill fet amb peix bullit, acabat de pescar, combinat amb patates.

En el seu origen, es tractaba d'un guisat en el que s'aprofitava el peix més dificil de vendre per alimentar a la tripulació dels vaixells pesquers. Avui en dia, el més reputat restaurants de la Costa Brava, el serveixen elaborat amb les millors i més cotitzades peces del mercat: el rap, la dorada i el mero.Un plat casolà que amb el pas del temps s'ha anat enriquint amb la incorporació de productes mediterranis, per convertir-lo en un plat estrella