Com crear un compte

De Rosespedia

Revisió de 16:26, 15 juny 2009; WikiSysop (Discussió | contribucions)

(dif) ←Versió més antiga | Versió actual (dif) | Versió més nova→ (dif)
Dreceres ràpides: navegació, cerca

No és necessari tenir un compte per visitar la Rosespèdia, però si voleu modificar planes, crear-ne de noves o pujar fitxers (imatges, sons, audiovisuals) llavors sí necessitareu fer-ho des del vostre compte personal.


Com es crea un compte?

És molt senzill: feu clic a l'enllaç crea un compte que hi ha a dalt de tot, a la dreta. S'us obrirà una nova finestra on només s'us demanaran dues coses:

  • Un nom d'usuari (pot ser el vostre nom real o un d'inventat)
  • Una contrasenya (que heu d'inventar-vos)

Abans de fer això assegureu-vos de tenir les galetes activades al vostre navegador. Si no, el registre no funciona.

A partir d'aquí, cada cop que entreu a la Rosespèdia el sistema us reconeixerà. Ho sabreu perquè a dalt, a la dreta, en comptes de l'enllaç crea un compte us en sortirà un altre que diu: finalitza la sessió.

Si no fos així i us sortís l'enllaç crea un compte, feu clic al damunt, poseu el nom d'usuari i contrasenya que vau donar en el moment que us vau registrar per primer cop i el sistema us donarà accés. Reviseu que tingueu les galetes activades!


Per a què serveix tenir un compte?

A més de poder modificar articles i crear-ne de nous, fer-nos un compte a la Rosespèdia ens permet tenir la nostra pròpia pàgina d'usuari on podem escriure una breu presentació sobre qui som nosaltres. A més, els altres poden deixar-nos comentaris a la nostra plana de discussió. Podreu veure aquests enllaços a dalt, a la dreta, quan us hagueu fet un compte.

També hi veureu un enllaç anomenat llista de seguiment, des d'on podreu vigilar els canvis que es facin a les pàgines que us interessin. A l'enllaç contribucions veureu tot el què heu aportat fins ara a la Rosespèdia. I a l'enllaç preferències podreu establir les vostres preferències en coses com el color i disseny amb què voleu veure la Rosespèdia, canviar la vostra contrasenya o proporcionar una adreça de correu electrònic perquè el sistema us enviï una nova contrasenya si oblideu l'actual o cada cop que hi hagi canvis en alguna plana que hagueu fet s'us notifiqui per correu.


Advertència

Gràcies per col·laborar amb la Rosespèdia. Les teves dades personals s’incorporan al fitxer d’editors de la Rosespèdia creat per l’Ajuntament de Roses per tal de registrar les persones que hi col·laboren. En el moment de donar-te d’alta com a usuari l’Ajuntament entén que l’autoritzes a efectuar aquest tractament. En qualsevol moment podràs exercir els teus drets d’accedir, corregir, oposar-te al tractament o cancel·lar les teves dades davant l’Ajuntament.


Enllaços externs