|
|
Línia 1: |
Línia 1: |
− |
| |
| == 1.Gatronomia dominicana == | | == 1.Gatronomia dominicana == |
− | | + | El menjar dominicana té molta varietat.Esta influencia entre el menjar Africa,Espanyol .Esta molt representada pel el menjar crioll |
− | == 2.plats tipics dominica ==
| + | |
− | | + | |
− | | + | |
− | == Gastronomia Dominicana ==
| + | |
− |
| + | |
− | | + | |
− | | + | |
− | el menjar dominicana té molta varietat.Esta influencia entre el menjar Africa,Espanyol .Esta molt representada pel el menjar crioll
| + | |
| | | |
| Un plat típic que gaudeix de gran popularitat i acceptació és el "sancocho". | | Un plat típic que gaudeix de gran popularitat i acceptació és el "sancocho". |
| El "sancocho" Aquest deliciós guisat es prepara per a les grans ocasions. El sancocho tradicional normalment es fa amb carn de res. A primera vista sembla un "cuit espanyol" però els seus ingredients - iuca, patata, ñame, yautía, plàtan, coriandre, etc - ho fan molt exquisit i especial. | | El "sancocho" Aquest deliciós guisat es prepara per a les grans ocasions. El sancocho tradicional normalment es fa amb carn de res. A primera vista sembla un "cuit espanyol" però els seus ingredients - iuca, patata, ñame, yautía, plàtan, coriandre, etc - ho fan molt exquisit i especial. |
| | | |
| + | == 2.plats tipics dominica == |
| | | |
− | == == plats tipics dominica == ==
| |
− |
| |
− |
| |
| | | |
| - La Bandera: Aquest plat no falta a cap taula dominicana. La bandera dominicana simplement es compon d'arròs blanc, fesols (de color vermellós) i carn, tot barrejat en un mateix plat. Segur que repeteixes! | | - La Bandera: Aquest plat no falta a cap taula dominicana. La bandera dominicana simplement es compon d'arròs blanc, fesols (de color vermellós) i carn, tot barrejat en un mateix plat. Segur que repeteixes! |
Línia 29: |
Línia 18: |
| - El Asopao: El Asopao és una exquisida sopa d'arròs, pollastre, tomàquet i amb un toc de coriandre. Hi ha moltes varietats i fins i tot alguns asopaos "DeLuxe" com el asopao de marisc. És un dels millors reconstituents després d'una llarga nit de festa i ball ... | | - El Asopao: El Asopao és una exquisida sopa d'arròs, pollastre, tomàquet i amb un toc de coriandre. Hi ha moltes varietats i fins i tot alguns asopaos "DeLuxe" com el asopao de marisc. És un dels millors reconstituents després d'una llarga nit de festa i ball ... |
| la república dominicana gaudeix de gran una gran gastronomia i per la seva alta varietat en fruites i hortalisses . | | la república dominicana gaudeix de gran una gran gastronomia i per la seva alta varietat en fruites i hortalisses . |
− | com per exemple: [["chinola",pepino,auyama etc...]] | + | com per exemple: "chinola",pepino,auyama etc... |
Revisió de 16:15, 12 des 2011
1.Gatronomia dominicana
El menjar dominicana té molta varietat.Esta influencia entre el menjar Africa,Espanyol .Esta molt representada pel el menjar crioll
Un plat típic que gaudeix de gran popularitat i acceptació és el "sancocho".
El "sancocho" Aquest deliciós guisat es prepara per a les grans ocasions. El sancocho tradicional normalment es fa amb carn de res. A primera vista sembla un "cuit espanyol" però els seus ingredients - iuca, patata, ñame, yautía, plàtan, coriandre, etc - ho fan molt exquisit i especial.
2.plats tipics dominica
- La Bandera: Aquest plat no falta a cap taula dominicana. La bandera dominicana simplement es compon d'arròs blanc, fesols (de color vermellós) i carn, tot barrejat en un mateix plat. Segur que repeteixes!
- El Moro: És una barreja de de fesols, arròs i carn guisada. També el Moro en molts casos i llocs de la República Dominicana s'acompanya amb bacallà.
- El Moro de guandules amb Coco: Aquest moro porta l'inconfusible sabor de la llet de coco i guandules: llegums similars al pèsol.
- El Locri: És un clàssic de la cuina criolla dominicana. És el més semblant a la paella espanyola. Aquest deliciós arròs es pot combinar amb gambetes, gambes, arengada, sardines i bacallà.
- El Asopao: El Asopao és una exquisida sopa d'arròs, pollastre, tomàquet i amb un toc de coriandre. Hi ha moltes varietats i fins i tot alguns asopaos "DeLuxe" com el asopao de marisc. És un dels millors reconstituents després d'una llarga nit de festa i ball ...
la república dominicana gaudeix de gran una gran gastronomia i per la seva alta varietat en fruites i hortalisses .
com per exemple: "chinola",pepino,auyama etc...