|
|
Línia 10: |
Línia 10: |
| === Postres que ha fet === | | === Postres que ha fet === |
| ==== Postres típics renovats ==== | | ==== Postres típics renovats ==== |
− | ==== Postres típics Alt Empordà ==== | + | ==== Postres Alt Empordà ==== |
| + | ===== Postres Roses ===== |
| + | ===== Postres Cadaqués ===== |
| + | == Taps Cadaqués == |
| + | === Historia === |
| + | === Recepta === |
Revisió de 13:11, 11 nov 2011
Sergi Arola Martínez, és un cuiner Català, de nacionalitat espanyola que va néixer a Barcelona el 4 de Març de 1968. Està casat amb Sara Fort, amb la qual té dos filles.
Va ser alumne del català Ferran Adrià i del francès Pierre Gagnaire.
Va dirigir el restaurant ‘’ la broche’’, un restaurant que es troba a l’Hotel Ángelen, Madrid, no obstant, a dia d’avui s’encarrega de la cuina de l’hotel Arts de Barcelona i del Gastro, el restaurant del que s’ocupen ell i la seva dona.
El Gastro, és un restaurant situat a Madrid, on a part de restaurant, també s’hi pot trobar una secció de cocteleria. Aquest negoci el van iniciar Sergi Arola i la seva dona, per la mateixa data en la que van començar a dirigir La Broche, el 14 de febrer de 2008.
Trajectòria
Postres
Postres que ha fet
Postres típics renovats
Postres Alt Empordà
Postres Roses
Postres Cadaqués
Taps Cadaqués
Historia
Recepta