Salaons de peix (s. IV-VI): Diferència entre les revisions

De Rosespedia

Dreceres ràpides: navegació, cerca
m (Revertides les edicions de Mohamed Manguera (discussió). S'ha recuperat la darrera versió de l'usuari WikiSysop)
 
(2 revisions intermèdies per 2 usuaris que no es mostren)
Línia 6: Línia 6:
  
 
L’extrem sud de l’ala oest de l’[[Edifici A (Ciutadella)|Edifici A]] es va destinar a la fabricació de''' salaons de peix''' i els seus derivats, entre aquests el ''garum'', una salsa molt popular entre els romans. Se’n conserven les sales i els dipòsits per a la preparació del peix (sardines, tonyines, dofins, etc.), un pou d’aigua dolça i els magatzems.
 
L’extrem sud de l’ala oest de l’[[Edifici A (Ciutadella)|Edifici A]] es va destinar a la fabricació de''' salaons de peix''' i els seus derivats, entre aquests el ''garum'', una salsa molt popular entre els romans. Se’n conserven les sales i els dipòsits per a la preparació del peix (sardines, tonyines, dofins, etc.), un pou d’aigua dolça i els magatzems.
tambe extreien líquid d'un peixicu que no se com es diu.
 

Revisió de 20:10, 26 gen 2011

Part de l'edifici destinada a la fabricació de salaons. Foto de Globusvisió-ICRPC

L’extrem sud de l’ala oest de l’Edifici A es va destinar a la fabricació de salaons de peix i els seus derivats, entre aquests el garum, una salsa molt popular entre els romans. Se’n conserven les sales i els dipòsits per a la preparació del peix (sardines, tonyines, dofins, etc.), un pou d’aigua dolça i els magatzems.