|
|
| (3 revisions intermèdies per 2 usuaris que no es mostren) |
| Línia 1: |
Línia 1: |
| | + | [[Categoria:gust]] |
| | + | [[Categoria:cuina]] |
| | | | |
| − | SOPA D´ALL
| + | Es fregeixen els alls a trossets , amb llar o amb oli. Quan estan ben fregits -però mai cremats- s´hi tira sal, pebre, i la quantitat d´aigua necessària, deixant-ho bullir uns vint minuts. Si es vol fer amb ous, es tiren aquests damunt de les llesques de pa i es tira el brou bullin al seu damunt. ROSES 29-4-2010 |
| | + | |
| | + | INGREDIENTS: |
| | | | |
| − | Es fregeixen els alls a trossets , am llar o amd oli
| + | *ALLS |
| | + | *LLAR |
| | + | *OLI |
| | + | *SAL |
| | + | *PEBRE |
| | + | *AIGUA |
| | + | *OUS |
Revisió de 09:21, 30 abr 2010
Es fregeixen els alls a trossets , amb llar o amb oli. Quan estan ben fregits -però mai cremats- s´hi tira sal, pebre, i la quantitat d´aigua necessària, deixant-ho bullir uns vint minuts. Si es vol fer amb ous, es tiren aquests damunt de les llesques de pa i es tira el brou bullin al seu damunt. ROSES 29-4-2010
INGREDIENTS:
- ALLS
- LLAR
- OLI
- SAL
- PEBRE
- AIGUA
- OUS