|
|
(5 revisions intermèdies per 3 usuaris que no es mostren) |
Línia 1: |
Línia 1: |
| + | [[Imatge:aeriSalaons.jpg|350px|thumb|dreta|Part de l'edifici destinada a la fabricació de salaons. Foto de Globusvisió-ICRPC]] |
| + | |
| [[Categoria: Grecs i romans]] | | [[Categoria: Grecs i romans]] |
| [[Categoria: Indústria]] | | [[Categoria: Indústria]] |
| [[Categoria:Excavacions]] | | [[Categoria:Excavacions]] |
| | | |
− | L’extrem sud de l’ala oest de l’[[Edifici A (Ciutadella)|Edifici A]] es va destinar a la fabricació de''' salaons de peix''' i els seus derivats, entre aquests el garum, una salsa molt popular entre els romans. Se’n conserven les sales i els dipòsits per a la preparació del peix (sardines, tonyines, dofins, etc.), un pou d’aigua dolça i els magatzems. | + | L’extrem sud de l’ala oest de l’[[Edifici A (Ciutadella)|Edifici A]] es va destinar a la fabricació de''' salaons de peix''' i els seus derivats, entre aquests el ''garum'', una salsa molt popular entre els romans. Se’n conserven les sales i els dipòsits per a la preparació del peix (sardines, tonyines, dofins, etc.), un pou d’aigua dolça i els magatzems. |
Revisió de 20:10, 26 gen 2011
Part de l'edifici destinada a la fabricació de salaons. Foto de Globusvisió-ICRPC
L’extrem sud de l’ala oest de l’Edifici A es va destinar a la fabricació de salaons de peix i els seus derivats, entre aquests el garum, una salsa molt popular entre els romans. Se’n conserven les sales i els dipòsits per a la preparació del peix (sardines, tonyines, dofins, etc.), un pou d’aigua dolça i els magatzems.