|
|
Línia 6: |
Línia 6: |
| | | |
| L’extrem sud de l’ala oest de l’[[Edifici A (Ciutadella)|Edifici A]] es va destinar a la fabricació de''' salaons de peix''' i els seus derivats, entre aquests el ''garum'', una salsa molt popular entre els romans. Se’n conserven les sales i els dipòsits per a la preparació del peix (sardines, tonyines, dofins, etc.), un pou d’aigua dolça i els magatzems. | | L’extrem sud de l’ala oest de l’[[Edifici A (Ciutadella)|Edifici A]] es va destinar a la fabricació de''' salaons de peix''' i els seus derivats, entre aquests el ''garum'', una salsa molt popular entre els romans. Se’n conserven les sales i els dipòsits per a la preparació del peix (sardines, tonyines, dofins, etc.), un pou d’aigua dolça i els magatzems. |
| + | tambe extreien líquid d'un peixicu que no se com es diu. |
Revisió de 11:06, 30 nov 2010
Part de l'edifici destinada a la fabricació de salaons. Foto de Globusvisió-ICRPC
L’extrem sud de l’ala oest de l’Edifici A es va destinar a la fabricació de salaons de peix i els seus derivats, entre aquests el garum, una salsa molt popular entre els romans. Se’n conserven les sales i els dipòsits per a la preparació del peix (sardines, tonyines, dofins, etc.), un pou d’aigua dolça i els magatzems.
tambe extreien líquid d'un peixicu que no se com es diu.