|
|
(3 revisions intermèdies per 2 usuaris que no es mostren) |
Línia 1: |
Línia 1: |
| + | [[Categoria:cuina]] |
| + | [[Categoria:gust]] |
| | | |
− | Ingredientes:
| |
− | *xai
| |
− | *cebolla
| |
− | *zanahoria
| |
− | *vino blanco
| |
− | *ajos
| |
− | *tomate
| |
| | | |
| + | Ingredients: |
| | | |
− | pongo una cazuela con aceite y una cabeza de ajos i doro el cabrito cuando esta dorado le pongo un vaso de vino blanco
| + | *Xai |
| + | *Ceba |
| + | *Pastanaga |
| + | *Vi blanc |
| + | *Alls |
| + | *Tomata |
| + | |
| + | |
| + | Primer poso una cassola amb oli y una cabeça d'alls y dauro el cabrit. Tot seguit, quan está ben daurat, li poso un got de vi blanc, el tomata i la pastanaga amb una fulla de llorer y dos o tres gots d'aigua. A partir d'aquest punt deixo que es vagi fent durant una hora mes o meñs. |
Revisió de 21:46, 6 ago 2010
Ingredients:
- Xai
- Ceba
- Pastanaga
- Vi blanc
- Alls
- Tomata
Primer poso una cassola amb oli y una cabeça d'alls y dauro el cabrit. Tot seguit, quan está ben daurat, li poso un got de vi blanc, el tomata i la pastanaga amb una fulla de llorer y dos o tres gots d'aigua. A partir d'aquest punt deixo que es vagi fent durant una hora mes o meñs.