|
|
Línia 1: |
Línia 1: |
| + | [[Categoria:gust]] |
| + | [[Categoria:cuina]] |
| | | |
| Es fregeixen els alls a trossets , amb llar o amb oli. Quan estan ben fregits -però mai cremats- s´hi tira sal, pebre, i la quantitat d´aigua necessària, deixant-ho bullir uns vint minuts. Si es vol fer amb ous, es tiren aquests damunt de les llesques de pa i es tira el brou bullin al seu damunt. ROSES 29-4-2010 | | Es fregeixen els alls a trossets , amb llar o amb oli. Quan estan ben fregits -però mai cremats- s´hi tira sal, pebre, i la quantitat d´aigua necessària, deixant-ho bullir uns vint minuts. Si es vol fer amb ous, es tiren aquests damunt de les llesques de pa i es tira el brou bullin al seu damunt. ROSES 29-4-2010 |
Revisió de 09:21, 30 abr 2010
Es fregeixen els alls a trossets , amb llar o amb oli. Quan estan ben fregits -però mai cremats- s´hi tira sal, pebre, i la quantitat d´aigua necessària, deixant-ho bullir uns vint minuts. Si es vol fer amb ous, es tiren aquests damunt de les llesques de pa i es tira el brou bullin al seu damunt. ROSES 29-4-2010
INGREDIENTS:
- ALLS
- LLAR
- OLI
- SAL
- PEBRE
- AIGUA
- OUS