|
|
Línia 1: |
Línia 1: |
− | SOPA D´ALL
| |
| | | |
− | Es fregeixen els alls a trossets , am llar o amd oli. Quan estan ben fregits -péro mai cremats- s´hi tira sal, pebre, i la quantitat d´aigua necesària, deixan-ho bullir uns vint minuts. Si es vol fer amb ous, es tiren aquests damunt de les llesques de pa i es tira el brou bullin al seu damunt. ROSES 29-4-2010 | + | Es fregeixen els alls a trossets , amb llar o amb oli. Quan estan ben fregits -però mai cremats- s´hi tira sal, pebre, i la quantitat d´aigua necessària, deixant-ho bullir uns vint minuts. Si es vol fer amb ous, es tiren aquests damunt de les llesques de pa i es tira el brou bullin al seu damunt. ROSES 29-4-2010 |
| | | |
− | INGREDIENS :ALLS *LLARB *OLI*SAL* PEBRE* AIGUA*OUS*
| + | INGREDIENTS: |
| + | |
| + | *ALLS |
| + | *LLAR |
| + | *OLI |
| + | *SAL |
| + | *PEBRE |
| + | *AIGUA |
| + | *OUS |
Revisió de 09:19, 30 abr 2010
Es fregeixen els alls a trossets , amb llar o amb oli. Quan estan ben fregits -però mai cremats- s´hi tira sal, pebre, i la quantitat d´aigua necessària, deixant-ho bullir uns vint minuts. Si es vol fer amb ous, es tiren aquests damunt de les llesques de pa i es tira el brou bullin al seu damunt. ROSES 29-4-2010
INGREDIENTS:
- ALLS
- LLAR
- OLI
- SAL
- PEBRE
- AIGUA
- OUS