|
|
Línia 1: |
Línia 1: |
− |
| |
| SOPA D´ALL | | SOPA D´ALL |
| | | |
− | Es fregeixen els alls a trossets , am llar o amd oli | + | Es fregeixen els alls a trossets , am llar o amd oli. Quan estan ben fregits -péro mai cremats- s´hi tira sal, pebre, i la quantitat d´aigua necesària, deixan-ho bullir uns vint minuts. Si es vol fer amb ous, es tiren aquests damunt de les llesques de pa i es tira el brou bullin al seu damunt. ROSES 29-4-2010 |
| + | |
| + | INGREDIENS :ALLS *LLARB *OLI*SAL* PEBRE* AIGUA*OUS* |
Revisió de 15:41, 29 abr 2010
SOPA D´ALL
Es fregeixen els alls a trossets , am llar o amd oli. Quan estan ben fregits -péro mai cremats- s´hi tira sal, pebre, i la quantitat d´aigua necesària, deixan-ho bullir uns vint minuts. Si es vol fer amb ous, es tiren aquests damunt de les llesques de pa i es tira el brou bullin al seu damunt. ROSES 29-4-2010
INGREDIENS :ALLS *LLARB *OLI*SAL* PEBRE* AIGUA*OUS*