Xai rostit: Diferència entre les revisions

De Rosespedia

Dreceres ràpides: navegació, cerca
 
(2 revisions intermèdies per un altre usuari que no es mostra)
Línia 1: Línia 1:
Ingredientes:
+
[[Categoria:cuina]]
*xai
+
[[Categoria:gust]]
*cebolla
+
*zanahoria
+
*vino blanco
+
*ajos
+
*tomate
+
  
  
pongo una cazuela con aceite y una cabeza de ajos i doro el cabrito cuando esta dorado le pongo un vaso de vino blanco le pongo el tomate i la zanahoria i una hoja de laurel i dos o tres vasos de agua para que se valla haciendo poco  a poco durante una hora mas o menos.
+
Ingredients:
 +
 
 +
*Xai
 +
*Ceba
 +
*Pastanaga
 +
*Vi blanc
 +
*Alls
 +
*Tomata
 +
 
 +
 
 +
Primer poso una cassola amb oli y una cabeça d'alls y dauro el cabrit. Tot seguit, quan está ben daurat, li poso un got de vi blanc, el tomata i la pastanaga amb una fulla de llorer y dos o tres gots d'aigua. A partir d'aquest punt deixo que es vagi fent durant una hora mes o meñs.

Revisió de 22:46, 6 ago 2010


Ingredients:

  • Xai
  • Ceba
  • Pastanaga
  • Vi blanc
  • Alls
  • Tomata


Primer poso una cassola amb oli y una cabeça d'alls y dauro el cabrit. Tot seguit, quan está ben daurat, li poso un got de vi blanc, el tomata i la pastanaga amb una fulla de llorer y dos o tres gots d'aigua. A partir d'aquest punt deixo que es vagi fent durant una hora mes o meñs.