Sopa d'all: Diferència entre les revisions

De Rosespedia

Dreceres ràpides: navegació, cerca
 
(Hi ha 2 revisions intermèdies del mateix usuari que no es mostren)
Línia 1: Línia 1:
SOPA D´ALL
+
[[Categoria:gust]]
 +
[[Categoria:cuina]]
  
Es fregeixen els alls a trossets , am llar o amd oli. Quan estan ben fregits -péro mai cremats- s´hi tira sal, pebre, i la quantitat d´aigua necesària, deixan-ho bullir uns vint minuts. Si es vol fer amb ous, es tiren aquests damunt de les llesques de pa i es tira el brou bullin al seu damunt.    ROSES 29-4-2010   
+
Es fregeixen els alls a trossets , amb llar o amb oli. Quan estan ben fregits -però mai cremats- s´hi tira sal, pebre, i la quantitat d´aigua necessària, deixant-ho bullir uns vint minuts. Si es vol fer amb ous, es tiren aquests damunt de les llesques de pa i es tira el brou bullin al seu damunt.    ROSES 29-4-2010   
 
   
 
   
INGREDIENS :ALLS *LLARB *OLI*SAL* PEBRE* AIGUA*OUS*
+
INGREDIENTS:
 +
 
 +
*ALLS  
 +
*LLAR
 +
*OLI
 +
*SAL
 +
*PEBRE
 +
*AIGUA
 +
*OUS

Revisió de 10:21, 30 abr 2010


Es fregeixen els alls a trossets , amb llar o amb oli. Quan estan ben fregits -però mai cremats- s´hi tira sal, pebre, i la quantitat d´aigua necessària, deixant-ho bullir uns vint minuts. Si es vol fer amb ous, es tiren aquests damunt de les llesques de pa i es tira el brou bullin al seu damunt. ROSES 29-4-2010

INGREDIENTS:

  • ALLS
  • LLAR
  • OLI
  • SAL
  • PEBRE
  • AIGUA
  • OUS