Sergi Arola Martínez i els postres Alt-Empordanesos: Diferència entre les revisions

De Rosespedia

Dreceres ràpides: navegació, cerca
m (Sergi Arola s'ha reanomenat com Sergi Arola Martínez: error)
(Cap diferència)

Revisió de 13:19, 11 nov 2011

Sergi Arola Martínez, és un cuiner Català, de nacionalitat espanyola que va néixer a Barcelona el 4 de Març de 1968. Està casat amb Sara Fort, amb la qual té dos filles. Va ser alumne del català Ferran Adrià i del francès Pierre Gagnaire. Va dirigir el restaurant ‘’ la broche’’, un restaurant que es troba a l’Hotel Ángelen, Madrid, no obstant, a dia d’avui s’encarrega de la cuina de l’hotel Arts de Barcelona i del Gastro, el restaurant del que s’ocupen ell i la seva dona. El Gastro, és un restaurant situat a Madrid, on a part de restaurant, també s’hi pot trobar una secció de cocteleria. Aquest negoci el van iniciar Sergi Arola i la seva dona, per la mateixa data en la que van començar a dirigir La Broche, el 14 de febrer de 2008.

Trajectòria

Postres

Postres que ha fet

Postres típics renovats

Postres Alt Empordà

Postres Roses
Postres Cadaqués

Taps Cadaqués

Historia

Recepta