Salaons de peix (s. IV-VI): Diferència entre les revisions

De Rosespedia

Dreceres ràpides: navegació, cerca
m (Revertides les edicions de 80.58.205.53 (discussió). S'ha recuperat la darrera versió de l'usuari WikiSysop)
m (Revertides les edicions de Mohamed Manguera (discussió). S'ha recuperat la darrera versió de l'usuari WikiSysop)
 
(Una revisió intermèdia per un altre usuari que no es mostra)
(Cap diferència)

Revisió de 20:10, 26 gen 2011

Part de l'edifici destinada a la fabricació de salaons. Foto de Globusvisió-ICRPC

L’extrem sud de l’ala oest de l’Edifici A es va destinar a la fabricació de salaons de peix i els seus derivats, entre aquests el garum, una salsa molt popular entre els romans. Se’n conserven les sales i els dipòsits per a la preparació del peix (sardines, tonyines, dofins, etc.), un pou d’aigua dolça i els magatzems.