Pavelló Poliesportiu Municipal

De Rosespedia

Dreceres ràpides: navegació, cerca
Partit de bàsquet al Pavelló l'any 2007. AMR

El Pavelló poliesportiu municipal, obra de l'arquitecte Jaume Casas Luis, es va inaugurar el 17 de maig de 1987. El projecte municipal descrivia la instal·lació com a pavelló poliesportiu i sala de barri. Abans de la seva inauguració la Penya Blaugrana de Roses havia jugat els seus partits de bàsquet a la pista de l'Escola Narcís Monturiol.

Dades bàsiques[modifica]

Les dimensions de la pista poliesportiva és de 45,37m x 27,10m i disposa de 6 vestidors per a equips i 2 d'àrbitres, farmaciola, magatzem, etcètera. Les graderies poden acollir fins a 500 espectadors, 350 dels quals assentats. El mes de Gener de l'any 2003 es va canviar el paviment de la sala.

Té una pista annexa que es va cobrir l'any 2010 que acull els entrenaments i partits que no podia absorbir el pavelló.

Clubs que hi juguen[modifica]

Actualment és utilitzada pel Club Bàsquet Roses i el Club Handbol Empordà (Club originat de la fusió del Club Handbol Esplais de Castelló d'Empúries i el Club Handbol Joventut Roses), així com per col·legis i instituts de la població. L'any de la seva inauguració també va ser utilitzat per la secció de bàsquet de la Penya Blaugrana de Roses.

Usos extraesportius[modifica]

Al poliesportiu s'hi han realitzat actes populars de la Festa Major, així com festivitats religioses musulmanes que apleguen un gran nombre de creients.