Josep Oriol Martí Bagué

De Rosespedia

Revisió de 13:02, 11 març 2019; Jep (Discussió | contribucions)

(dif) ←Versió més antiga | Versió actual (dif) | Versió més nova→ (dif)
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Antoni Abad Mallol el dia de l'entrega del Dracma de Plata a la Confraria

Nascut a Barcelona, el 2 d’agost de 1951. Casat; té tres fills i dos nets.

Llicenciat en Dret per la Universitat central de Barcelona (UB) Diplomat en Planificació d’empreses per la Universitat Politècnica de Madrid (UPM) Ha participat en nombrosos seminaris i cursos relacionats amb el dret immobiliari, dret fiscal, dret informàtic i dret marítim.

A l’any 1974 es va incorporar al Col·legi d’ Advocats de Barcelona, com advocat exercent, amb el número 9.025. Des d’aquella data i ininterrompudament fins ara exerceix com advocat, assessorant a diferents entitats públiques i privades així com a persones físiques i societats. Molt especialment en l’àmbit de l’educació.

Segueix la tradició familiar donat que tant el seu avi (Joan Martí Fuster) com el seu pare (Joan Martí Vilanova) i el seu germà Joan Antoni han estat tots ells advocats.

A l’any 2008 va fer donació al col·legi d’advocats de Barcelona i al col·legi d’advocats de Girona d’una valuosa col·lecció de llibres jurídics, uns 220 aproximadament, provinents de la biblioteca del seu avi, tots ells d’edicions anteriors al 1900, bàsicament referits al dret civil català.

Actualment és propietari del Mas de les Figueres de Roses, propietat que ha estat ininterrompudament de la família des de l’any 1565. Des d’aquella data el compromís i estima cap a Roses ha estat present en totes les generacions. A l’any 1933, el seu avi Joan Martí Fuster va fer donació del terreny a l’ajuntament de Roses per que es construís les escoles de Roses, actualment Escoles Narcís Monturiol.

És un apassionat del dret, de Roses i del mar.


Enllaços

http://www.confrariapescadorsroses.cat/