Cuina àrab: Diferència entre les revisions

De Rosespedia

Dreceres ràpides: navegació, cerca
(Abundància de menjar)
Línia 8: Línia 8:
 
   
 
   
  
== Abundància de menjar ==
+
== carateristiques ==
 
Una cosa que caracteritza la cultura àrab és l'abundància. la qual cosa també ha d'estar reflectit en el menjar, en l'esdeveniment ha d'haver una gran varietat d'aliments, tria pasabocas tant de sal com de dolç, també ofereix als teus convidats diverses opcions de fruites i monedes de xocolata les quals poden estar ubicades a la taula principal
 
Una cosa que caracteritza la cultura àrab és l'abundància. la qual cosa també ha d'estar reflectit en el menjar, en l'esdeveniment ha d'haver una gran varietat d'aliments, tria pasabocas tant de sal com de dolç, també ofereix als teus convidats diverses opcions de fruites i monedes de xocolata les quals poden estar ubicades a la taula principal
  

Revisió de 16:08, 12 des 2011

El Couscous servit a l'estil tradicional

La cuina àrab s'assembla molt a la cuina mediterrània per la seva gran varietat d'aliments: oli, cereals, llegums, fruita, verdura, carn de xai i peix. No obstant això, mostra una gran peculiaritat que la diferència, l'ús de molt picant i espècies. Històricament, les espècies s'utilitzaven per dissimular el mal gust que poguessin tenir els aliments per la seva mala qualitat o per la falta d'aparells de refrigeració.


carateristiques

Una cosa que caracteritza la cultura àrab és l'abundància. la qual cosa també ha d'estar reflectit en el menjar, en l'esdeveniment ha d'haver una gran varietat d'aliments, tria pasabocas tant de sal com de dolç, també ofereix als teus convidats diverses opcions de fruites i monedes de xocolata les quals poden estar ubicades a la taula principal

Algunes receptes de cuina: Couscous

INGREDIENTS (per a 4 persones) 350 g de sèmola per al cuscús. 100 g de Ceba. 1 gra d'all. 1 pebrot vermell. 1 pebrot verd. 200 g de carbassons. 100 g de Albergínia. 400 g de tomàquet triturat. 4 tomàquets frescos. 1 cullerada d'Alfàbrega fresca i una altra d'orenga fresc. 1 culleradeta de Sucre. 1 boleta de Mantega. Oli d'oliva. Sal i pebre.


Com s'elabora

Empolvorem amb sal l'albergínia tallada a trossos i deixem reposar 1 hora. Posteriorment la rentem sota el raig de l'aixeta i la assequem amb paper de cuina. Escalfem l'oli en una cassola, afegim la ceba tallada a tires i l'all, tapem i Poch a foc suau 10 minuts. Afegim l'albergínia, els Pebrots tallats a tires i el Carabasseta en quadradets. Tapem la cassola i continuem la cocció 5 minuts. Remenem amb freqüència perquè no s'enganxi, aboquem el tomàquet triturat i coem destapat altres 15 minuts perquè s'evapori el suc del tomàquet. Posem els tomàquets frescos en un bol per amanides i cobrim amb aigua bullint. Deixem 20 segons i els passem per aigua freda. Pelem, trossegem i traiem les llavors dels tomàquets. Afegim a la cassola de la verdura dels tomàquets, les herbes picades, el sucre i salpebrem. Deixem coure 5 minuts i després escorrem en un colador parell que ens quedi una mica sec. Coem el cuscús al vapor i, una vegada que estigui tou, el engreixaren amb la boleta de mantega perquè quedi solt i salpebrem. Posem a la font de servir i enmig disposem les verdures.


Tradicions que canvien

Costum de la festa del xai es sacrificar un xai pero va cambiar a Catalunya hi ha gent que el compre ya sacrificat la carnicería y el compraven La festa del xai es celebra el final del ramadán ,es un dia en que es menjan galletes,pastissos per la tarda i en el sopar es menja carn es un dia en que es reuneixen la familia i els amics.