Club ciclista Roses

De Rosespedia

Revisió de 09:04, 17 juny 2016; Pmebe (Discussió | contribucions)

(dif) ←Versió més antiga | Versió actual (dif) | Versió més nova→ (dif)
Dreceres ràpides: navegació, cerca

El Club Ciclista Roses és una entitat de la vila de Roses dedicada ciclsime i que fou fundada l'any 1993. Entre l'any de la fundació i el 2009 el club s'anomenava Club d'Esports Roses pel seu caràcter poliesportiu. Comptava amb una secció d'atletisme i una de ciclisme, la única que ha continuat.

maillot club ciclista Roses

Al principi l'entitat va arribar a tenir cap a 150 associats. L'any 2001 es va produir una renovació de la Junta directiva i es va continuar amb la tasca de promoció del ciclisme i de l'atletisme a Roses.

Fins l'any 2005, el club va organitzar diverses proves: la Copa Girona de ciclisme en ruta, la marxa de BTT, la marxa "Anar-hi Anant" i la marxa cicloturista "Rosa dels Vents". Entre els anys 2005 i 2009, l'activitat del club es va reduir al fer de possibilitar la tramitació de llicències federatives.

És a partir de 2009 quan es va reprendre l'activitat organitzadora i es tornà a organitzar la Marxa de BTT "Vila de Roses". Igualment s'agafa el relleu dels creadors de la marxa nocturna en BTT "la Ratpenat".

És durant l'any 2009 que es decideix constituir l'actual Club Ciclista Roses, que ara sí, només inclou el ciclisme com a modalitat esportiva. Amb la constitució del nou club, també es tria una nova Junta directiva.

L'any 2011 es produeix una renovació de la Junta directiva, que per un costat manté gent amb molta experiència en la gestió del club i també possibilitat l'entrada de nous socis amb ganes de continuar fent coses pel club. El seu president aquell any era Joaquim Coll, el secretari Josep Moreno González, el vicepresident David Herruzo Vílchez i el vicepresident Miguel Lozano Serrano, entre d'altres.

Localització[modifica]

La seu social es troba a la botiga Bicis a Punt de la Gran Via Pau Casals.

Activitats[modifica]

La secció carretera va començar preparant amb força la Quebrantahuesos de l'any 2011 on hi van participar 10 socis. El primer objectiu va ser l´organització de la "IV Marxa BTT Roses" el 19 d´Abril de 2012.

Surten regularment en grup cada diumenge al matí des de la rotonda de l'estació d'autobusos acumulant quilometres per Banyoles, els Àngels, Camallera, Sant Pere de Rodes, l'Escala, etc. També entre setmana en podreu trobar algun rodant per l´Empordà...

Pel que fa a la secció BTT, aquesta surt cada diumenge des de la seu social a les 8h. Es fan sortides pel cap de Creus, l'Albera i diferents recorreguts més.

Col·laboradors i patrocinadors[modifica]

  • Bicis Apunt
  • Motos Alfonso
  • Pizzeria Tramonti
  • Motos Soler
  • Ferdy

Referències[modifica]

https://sites.google.com/site/clubciclistaroses/home/breu-historia-del-club

http://clubciclistaroses.blogspot.com.es/