Bacalla a la crema d'alls

De Rosespedia

Revisió de 11:49, 31 des 2010; Xe (Discussió | contribucions)

(dif) ←Versió més antiga | Versió actual (dif) | Versió més nova→ (dif)
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Ingredients:

  • 4 o 8 talls de bacallà prèviament deixat en remull
  • 1kg. d'espinacs
  • 30 g de mantega.

Per fer la salsa:

  • 1cap d'alls
  • 2rovells d´ou
  • i clara d'ou
  • el suc de mitja llimona
  • sal, pebre,150 cc. d'oli

feu coure el cap d'alls al forn a 250 graus durant 30m aproximadament.

un cop ben tou , traieu amb una cullereta la polpa de cada gra d'all.

feu una salsa maionesa amb els rovells d'ou, el suc de llimona, l'oli i una mica de sal i pebre. Un cop estigui lligada, hi afegim l'all i ho barregem ben bé. Després batrem la clara d'ou i l'agreguem a la salsa, remenant amb suavitat.

Renteu i bulliu els espinacs amb una mica d'aigua i sal i un cop cuits ,escorreu-los piqueu-los i fregiu-los amb mantega.

Fregiu el bacallà en una paella prèviament enfarinat col·loqueu-ho en una plàtera per anar al forn, sobre dels espinacs.

Per finalitzar el plat cobriu-ho tot amb la crema d'all i fiqueu-ho al forn calent per gratinar-ho.