Bacalla a la crema d'alls: Diferència entre les revisions

De Rosespedia

Dreceres ràpides: navegació, cerca
(Es crea la pàgina amb «ingradiens: * 4 o 8 talls de bacalla previament deixat en remull * 1kg. d'espinacs, 30 g,de mantega. salsa. 1cap d'alls 2rovells, d´ou,».)
 
Línia 1: Línia 1:
 
ingradiens:
 
ingradiens:
 
* 4 o 8 talls de bacalla previament deixat en remull  
 
* 4 o 8 talls de bacalla previament deixat en remull  
* 1kg. d'espinacs, 30 g,de mantega.
+
* 1kg. d'espinacs  
 +
* 30 g de mantega.
  
salsa. 1cap d'alls 2rovells, d´ou,
+
salsa.  
 +
*1cap d'alls  
 +
*2rovells d´ou
 +
*i clara d'ou
 +
*el suc de mitja llimona
 +
 
 +
*sal, pebre,150 cc.d'oli 
 +
 
 +
feu coura el cap d'alls al forn a 250 c duran 30m aproximadament
 +
un cop ben tou , treieu amb una cullereta la pulpa de cada gra d'all
 +
feu una salsa maionesa amb els rovells d'ou elsuc de llimona,l'oli i una mica de sal i p ebre
 +
un cop estigui lligada, afegim-hi l'all, ibarregem-ho bembe batem despres la clara d'ou i
 +
agreguem-la a la salsa remenat amb suavitat.
 +
renteu i bulliu els espinacs amb una mica d'aigua isal i un cop cuits ,escorreulos piqueu-los
 +
ifregiu-los amb mantega
 +
fregiu el bacalla en una paella previament enferinat col-loqueu en una platera per anar
 +
al forn els espinacs i a sobre, els tall de bacalla
 +
cobrim-ho tot amb la crema d'all i fiqueu-ho al forn calent es gratina

Revisió de 17:14, 29 abr 2010

ingradiens:

  • 4 o 8 talls de bacalla previament deixat en remull
  • 1kg. d'espinacs
  • 30 g de mantega.

salsa.

  • 1cap d'alls
  • 2rovells d´ou
  • i clara d'ou
  • el suc de mitja llimona
  • sal, pebre,150 cc.d'oli

feu coura el cap d'alls al forn a 250 c duran 30m aproximadament un cop ben tou , treieu amb una cullereta la pulpa de cada gra d'all feu una salsa maionesa amb els rovells d'ou elsuc de llimona,l'oli i una mica de sal i p ebre un cop estigui lligada, afegim-hi l'all, ibarregem-ho bembe batem despres la clara d'ou i agreguem-la a la salsa remenat amb suavitat. renteu i bulliu els espinacs amb una mica d'aigua isal i un cop cuits ,escorreulos piqueu-los ifregiu-los amb mantega fregiu el bacalla en una paella previament enferinat col-loqueu en una platera per anar al forn els espinacs i a sobre, els tall de bacalla cobrim-ho tot amb la crema d'all i fiqueu-ho al forn calent es gratina