Bacalla a la crema d'alls: Diferència entre les revisions

De Rosespedia

Dreceres ràpides: navegació, cerca
 
(2 revisions intermèdies per 2 usuaris que no es mostren)
Línia 1: Línia 1:
ingradiens:
+
[[categoria: Cuina]]
* 4 o 8 talls de bacalla previament deixat en remull  
+
[[categoria: Gust]] 
 +
 
 +
'''Ingredients:'''
 +
 
 +
* 4 o 8 talls de bacallà prèviament deixat en remull  
 
* 1kg. d'espinacs  
 
* 1kg. d'espinacs  
 
* 30 g de mantega.
 
* 30 g de mantega.
  
salsa.
+
Per fer la salsa:
 +
 
*1cap d'alls  
 
*1cap d'alls  
 
*2rovells d´ou
 
*2rovells d´ou
 
*i clara d'ou
 
*i clara d'ou
 
*el suc de mitja llimona
 
*el suc de mitja llimona
 +
*sal, pebre,150 cc. d'oli 
 +
 +
feu coure el cap d'alls al forn a 250 graus durant 30m aproximadament.
 +
 +
un cop ben tou , traieu amb una cullereta la polpa de cada gra d'all.
 +
 +
feu una salsa maionesa amb els rovells d'ou, el suc de llimona, l'oli i una mica de sal i pebre. Un cop estigui lligada, hi afegim l'all i ho barregem ben bé. Després batrem la clara d'ou i l'agreguem a la salsa, remenant amb suavitat.
 +
 +
Renteu i bulliu els espinacs amb una mica d'aigua i sal i un cop cuits ,escorreu-los piqueu-los i fregiu-los amb mantega.
  
*sal, pebre,150 cc.d'oli 
+
Fregiu el bacallà en una paella prèviament enfarinat col·loqueu-ho en una plàtera per anar al forn, sobre dels espinacs.
  
feu coura el cap d'alls al forn a 250 c duran 30m aproximadament
+
Per finalitzar el plat cobriu-ho tot amb la crema d'all i fiqueu-ho al forn calent per gratinar-ho.
un cop ben tou , treieu amb una cullereta la pulpa de cada gra d'all
+
feu una salsa maionesa amb els rovells d'ou elsuc de llimona,l'oli i una mica de sal i p ebre
+
un cop estigui lligada, afegim-hi l'all, ibarregem-ho bembe batem despres la clara d'ou i
+
agreguem-la a la salsa remenat amb suavitat.
+
renteu i bulliu els espinacs amb una mica d'aigua isal i un cop cuits ,escorreulos piqueu-los
+
ifregiu-los amb mantega
+
fregiu el bacalla en una paella previament enferinat col-loqueu en una platera per anar
+
al forn els espinacs i a sobre, els tall de bacalla
+
cobrim-ho tot amb la crema d'all i fiqueu-ho al forn calent es gratina
+

Revisió de 12:49, 31 des 2010


Ingredients:

  • 4 o 8 talls de bacallà prèviament deixat en remull
  • 1kg. d'espinacs
  • 30 g de mantega.

Per fer la salsa:

  • 1cap d'alls
  • 2rovells d´ou
  • i clara d'ou
  • el suc de mitja llimona
  • sal, pebre,150 cc. d'oli

feu coure el cap d'alls al forn a 250 graus durant 30m aproximadament.

un cop ben tou , traieu amb una cullereta la polpa de cada gra d'all.

feu una salsa maionesa amb els rovells d'ou, el suc de llimona, l'oli i una mica de sal i pebre. Un cop estigui lligada, hi afegim l'all i ho barregem ben bé. Després batrem la clara d'ou i l'agreguem a la salsa, remenant amb suavitat.

Renteu i bulliu els espinacs amb una mica d'aigua i sal i un cop cuits ,escorreu-los piqueu-los i fregiu-los amb mantega.

Fregiu el bacallà en una paella prèviament enfarinat col·loqueu-ho en una plàtera per anar al forn, sobre dels espinacs.

Per finalitzar el plat cobriu-ho tot amb la crema d'all i fiqueu-ho al forn calent per gratinar-ho.